Home
Zandbakken in mooieVormenAlles bekijken
Home
De mooisteHouten zandbakkenAlles bekijken

Koopjes

Zandbak kopen

Een zandbak kopen bij Tumy is een goede keus! Bij ons vind je het grootste assortiment met de leukste zandbakken voor je kind(eren). We verkopen zandbakken in allerlei materialen en vormen. We hebben onder andere zandbakken van hout en van kunststof. Bij onze categorie Overige Zandbakken vind je zandbakken in allerlei leuke vormen voor de wat kleinere kinderen maar ook voor grotere kinderen. Onze Houten Zandbakken hebben een zeer stijlvol ontwerp zodat deze past in iedere tuin. De houten zandbakken zijn gemaakt van stevig hout en zijn makkelijk in elkaar te zetten. Onze zandbakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dus geschikt voor iedere tuin of balkon. Een zandbak kopen is een goede investering in de ontwikkeling van uw kind. Kinderen kunnen lekker ontspannen door te spelen in het zand, het bouwen van zandkastelen of andere leuke activiteiten met zand. Dat is leerzaam en ontspannend. Nu vraag jij je natuurlijk af welke zandbak je het beste kan kopen? Laat Tumy je helpen.

 

Schelp zandbak

Een schelp zandbak kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Je kunt de schelp zandbak gebruiken als zandbak, maar ook als zwembad. Bij een 2 delige schelp zandbak kun je 1 deel gebruiken als zandbak en eventueel het andere deel als zwembadje. schelp zandbakken zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Ook zijn ze makkelijk op te bergen. De schelp zandbak is een van de bekendste zandbakken. In onze categorie `Overige zandbakken` vind je ook een soort schelp zandbakken maar dan in andere vormen. Ze zijn namelijk van kunststof gemaakt net zoals de overige zandbakken.

 

Houten zandbak

Een houten zandbak is een stijlvol product die in iedere tuin past. Het is niet makkelijk op te bergen en zou dus altijd in je tuin staan. Maar dat is geen enkel probleem, ze zijn gemaakt van stevig buiten hout en kunnen dus alle weersomstandigheden trotseren. Een houten zandbak kopen is dus een juiste keus als je de zandbak een lange poos in de tuin wilt houden. De houten zandbakken zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het leeftijd verschil zit in het materiaal. Hout is een hard materiaal en een jonger kindje kan zich erg bezeren aan het materiaal. Wel is de leeftijd erop gebaseerd dat er geen ouderlijk toezicht nodig is. Een jonger kindje kan natuurlijk gewoon lekker spelen in de zandbak mits er ouderlijk toezicht aanwezig is.

 

Houten zandbak kopen

 

Veiligheid

Tumy hecht veel waarde aan de veiligheid van al onze producten. Onze producten zijn hierom ook allemaal gekeurde producten. Zo weet je zeker dat de producten veilig zijn voor je kinderen. Op de product pagina lees je de aanbevolen leeftijden van het desbetreffende product.

Indien je nog vragen hebt betreft een zandbak kopen, kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn beschikbaar via telefoon, live chat en email. Bekijk en Like ook onze Facebook pagina.

De waardering van tumy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

X